Retshjælpens adresse

 

CORONA COVID-19 UPDATE:

 
OPDATERET 4. MAJ 2021: MØD IKKE OP I RETSHJÆLPEN UDEN AFTALE:

FOR AT FORHINDRE SMITTESPREDNING MED CORONA COVID 19 FOREGÅR RÅDGIVNINGEN TELEFONISK. RETSHJÆLPEN HAR MULIGHED FOR AT TILBYDE EN TID TIL PERSONLIG HENVENDELSE, HVOR VI VURDERER, AT DET ER NØDVENDIGT.

 

SIDEN OPDATERES LØBENDE I TAKT MED ÆNDRINGER I REGERINGENS ANVISNINGER. 

 

 

MØD IKKE OP!   RING ISTEDET TIL RETSHJÆLPEN !

 

RETSHJÆLPEN HAR LUKKET FOR DEN ALMINDELIGE PERSONLIGE BETJENING PÅ GRUND AF RISIKO FOR SPREDNING AF CORONA VIRUS COVID-19 OG VARIANTER.

VI KAN KONTAKTES TELEFONISK I VORES SÆDVANLIGE ÅBNINGSTID SOM ER MANDAG, ONSDAG OG TORSDAG FRA KL. 10-14 SAMT MANDAG OG TORSDAG TILLIGE KL. 16-18.

VI FØLGER REGERINGENS ANVISNINGER FOR AT FORHINDRE SMITTESPREDNING.  

  

Postadresse

Gellerupparkens Retshjælp
Dortesvej 1, st. th.
8220 Brabrand

Telefon: 86257135

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-14. Mandag og torsdag tillige kl. 16-18

Bliver telefonen ikke taget er det fordi vi har travlt med at betjene de fremmødte i venteværelset, eller fordi alle vores medarbejdere taler med andre klienter. Ring igen en anden gang. 

Man kan kontakte Retshjælpen telefonisk og eventuelt aftale en tid til et personligt møde. E-mail besvares udelukkende i forbindelse med verserende sager.  

 

Digital adresse:

Offentlige myndigheder henvises til at sende sikker digital post til vores DIGITALE VIRKSOMHEDSPOSTKASSE med angivelse af retshjælpens CVR NUMMER 87005712

Sikker mail kan sendes fra en sikker postkasse til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

E-mail adresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  (kan anvendes i allerede verserende sager eller efter aftale)- Øvrige henvendelser på e-mail vedrørende rådgivning besvares ikke.

Der rådgives ikke via e-mail.