Retshjælpens adresse

 

OBS! OBS! VIGTIG INFO :

RETSHJÆLPEN HOLDER LUKKET FOR PERSONLIG BETJENING PÅ GRUND AF RISIKO FOR SPREDNING AF CORONA VIRUS (COVID-19).

VI KAN I BEGRÆNSET OMFANG KONTAKTES TELEFONISK MANDAG, ONSDAG OG TORSDAG FRA KL. 10-14 

VI FØLGER REGERINGENS ANVISNINGER FOR AT FORHINDRE SMITTESPREDNING OG OVENSTÅENDE GÆLDER FORELØBIGT TIL OG MED 2. PÅSKEDAG DEN 13. APRIL 2020.

 

 Postadresse

Gellerupparkens Retshjælp
Dortesvej 1, st. th.
8220 Brabrand

Telefon: 86257135

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-14. Mandag og torsdag tillige kl. 16-18

Bliver telefonen ikke taget er det fordi vi har travlt med at betjene de fremmødte i venteværelset. Ring igen en anden gang eller mød op for personlig betjening. 

Man kan kontakte Retshjælpen telefonisk eller ved personlig henvendelse. E-mail besvares udelukkende i forbindelse med verserende sager.  

Telefonisk rådgivning i begrænset omfang i forbindelse med kort rådgivning. Sagsbehandling forudsætter personligt fremmøde.

Digital adresse:

Offentlige myndigheder henvises til at sende sikker digital post til vores DIGITALE VIRKSOMHEDSPOSTKASSE med angivelse af retshjælpens CVR NUMMER 87005712

Sikker mail kan sendes fra en sikker postkasse til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

E-mail adresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  (kan anvendes i forbindelse med verserende sager)- Øvrige henvendelser på e-mail vedrørende rådgivning besvares ikke.

Der rådgives ikke via e-mail.