Retshjælpens adresse

 

 

CORONA COVID-19 UPDATE:

 

SKÆRPEDE RESTRIKTIONER INDTIL DEN 8. FEBRUAR:  KUN TELEFONISK RÅDGIVNING!

  

RETSHJÆLPEN  HAR IKKE PERSONLIGE HENVENDELSER PÅ GRUND AF DE SKÆRPEDE RESTRIKTIONER I FORHOLD TIL AT UNDGÅ SMITTE MED COVID-19  OG DEN ENGELSKE COVID-19 VARIANT.

 

SIDEN OPDATERES LØBENDE I TAKT MED ÆNDRINGER I REGERINGENS ANVISNINGER. 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

MØD IKKE OP!   RING ISTEDET TIL RETSHJÆLPEN !

 

RETSHJÆLPEN HAR LUKKET FOR DEN ALMINDELIGE PERSONLIGE BETJENING PÅ GRUND AF RISIKO FOR SPREDNING AF CORONA VIRUS (COVID-19).

VI KAN KONTAKTES TELEFONISK I VORES SÆDVANLIGE ÅBNINGSTID SOM ER MANDAG, ONSDAG OG TORSDAG FRA KL. 10-14 SAMT MANDAG OG TORSDAG TILLIGE KL. 16-18.

VI FØLGER REGERINGENS ANVISNINGER FOR AT FORHINDRE SMITTESPREDNING.  

 

RETSHJÆLPEN RÅDGIVER TELEFONISK OG VIA SKYPE.  PERSONLIG RÅDGIVNING KAN KUN SKE EFTER FORUDGÅENDE TELEFONISK AFTALE, OG KUN HVIS DET ER NØDVENDIGT. 

ALLE FORHOLDSREGLER VIL BLIVE FULGT I FORHOLD TIL AT UNDGÅ SMITTE MED CORONA VIRUS COVID-19. 

I FØLGENDE SITUATIONER KAN DER IKKE BESTILLES TID:

- HVIS DU HAR TEGN PÅ SYGDOM - FORKØLELSE, HOSTE ELLER FEBER

- HVIS DU HAR VÆRET SAMMEN MED NOGEN DER HAR VÆRET SMITTET MED COVID -19

- HVIS DU HAR REJST I ET AF DE LANDE, DER IKKE ER GODKENDT I FORHOLD TIL REJSEVEJLEDNINGEN

 

Postadresse

Gellerupparkens Retshjælp
Dortesvej 1, st. th.
8220 Brabrand

Telefon: 86257135

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-14. Mandag og torsdag tillige kl. 16-18

Bliver telefonen ikke taget er det fordi vi har travlt med at betjene de fremmødte i venteværelset, eller fordi alle vores medarbejdere taler med andre klienter. Ring igen en anden gang. 

Man kan kontakte Retshjælpen telefonisk og eventuelt aftale en tid til et personligt møde. E-mail besvares udelukkende i forbindelse med verserende sager.  

 

Digital adresse:

Offentlige myndigheder henvises til at sende sikker digital post til vores DIGITALE VIRKSOMHEDSPOSTKASSE med angivelse af retshjælpens CVR NUMMER 87005712

Sikker mail kan sendes fra en sikker postkasse til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

E-mail adresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  (kan anvendes i forbindelse med verserende sager)- Øvrige henvendelser på e-mail vedrørende rådgivning besvares ikke.

Der rådgives ikke via e-mail.