Retshjælpens adresse

 

 CORONA COVID-19 UPDATE:

 

SKÆRPEDE RESTRIKTIONER FORELØBIG INDTIL DEN 21. APRIL 2021:  KUN TELEFONISK HENVENDELSE!

  

RETSHJÆLPEN  HAR I ØJEBLIKKET IKKE PERSONLIGE HENVENDELSER PÅ GRUND AF DE SKÆRPEDE RESTRIKTIONER I FORHOLD TIL AT UNDGÅ SMITTE MED CORONA COVID-19  OG VARIANTER.

 

SIDEN OPDATERES LØBENDE I TAKT MED ÆNDRINGER I REGERINGENS ANVISNINGER. 

 

MØD IKKE OP!   RING ISTEDET TIL RETSHJÆLPEN !

 

RETSHJÆLPEN HAR LUKKET FOR DEN ALMINDELIGE PERSONLIGE BETJENING PÅ GRUND AF RISIKO FOR SPREDNING AF CORONA VIRUS COVID-19 OG VARIANTER.

VI KAN KONTAKTES TELEFONISK I VORES SÆDVANLIGE ÅBNINGSTID SOM ER MANDAG, ONSDAG OG TORSDAG FRA KL. 10-14 SAMT MANDAG OG TORSDAG TILLIGE KL. 16-18.

VI FØLGER REGERINGENS ANVISNINGER FOR AT FORHINDRE SMITTESPREDNING.  

  

Postadresse

Gellerupparkens Retshjælp
Dortesvej 1, st. th.
8220 Brabrand

Telefon: 86257135

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-14. Mandag og torsdag tillige kl. 16-18

Bliver telefonen ikke taget er det fordi vi har travlt med at betjene de fremmødte i venteværelset, eller fordi alle vores medarbejdere taler med andre klienter. Ring igen en anden gang. 

Man kan kontakte Retshjælpen telefonisk og eventuelt aftale en tid til et personligt møde. E-mail besvares udelukkende i forbindelse med verserende sager.  

 

Digital adresse:

Offentlige myndigheder henvises til at sende sikker digital post til vores DIGITALE VIRKSOMHEDSPOSTKASSE med angivelse af retshjælpens CVR NUMMER 87005712

Sikker mail kan sendes fra en sikker postkasse til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

E-mail adresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  (kan anvendes i allerede verserende sager eller efter aftale)- Øvrige henvendelser på e-mail vedrørende rådgivning besvares ikke.

Der rådgives ikke via e-mail.